currentPath: /vid/aHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS5jb20vd2F0Y2g_dj0tODZ3ZU9idjJmUQ%3D%3D; canonicalPath: /vid/aHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS5jb20vd2F0Y2g_dj0tODZ3ZU9idjJmUQ%3D%3D;

Скачати "01. A börtön ablakában"...

Скачайте це відео через UDL Client
  • Відео mp4 
    HD+
    зі звуком
  • Mp3 максимальної якості
  • Файли будь-якого розміру
Теги відео
Теги відео
01
A
börtön
ablakában

У вас вже встановлено UDL Helper Ви можете завантажувати відео в один клік!

Встановлено
для
Google Chrome

Опис:

- Előadó: Mc Hawer & Tekknő Album: A börtön ablakában Szám címe: A börtön ablakában Dalszöveg: A börtön ablakába Soha nem süt be a nap Az évek tova szállnak Mint egy múló pillanat Ragyogón süt a nap És szikrázik a fény Csak a szívem szomorú Ha rád gondolok én. Szeretlek én. Szeretlek én. Tett és törvény megütközött, Nagy fal lett most kettőnk között. Lakat alatt is dobog a szívem, Édesem, hidd el szeretlek híven. Minden év majd sorra elillan, A remény kulcsa talán felcsillan. Besüt a nap egy halvány résen Te enyhítesz e szenvedésen Késő üzenet, Egy elkésett levél. Amelyben üzened, Hogy nem vagy már enyém. Ragyogón süt a nap És szikrázik a fény Csak a szívem szomorú Ha rád gondolok én. Szeretlek én. Szeretlek én. Szeretlek én. Kis cellámban a bánat eláraszt. Írok neked, de nem adsz választ. Kérlek, Istenem tégy csodát! Karomat nyújtom a rácson át. Ablakomból a szabadság nevet, És harsogja azt az édes nevet. Mit falamra írtam napról napra Ezt beleszőve egy gyönyörű dalba. A börtön ablakába Soha nem süt be a nap Az évek tova szállnak Mint egy múló pillanat Ragyogón süt a nap És szikrázik a fény Csak a szívem szomorú Ha rád gondolok én. Szeretlek én. Egy késő üzenet, Egy elkésett levél. Amelyben üzened, Hogy nem vagy már enyém. Ragyogón süt a nap És szikrázik a fény Csak a szívem szomorú Ha rád gondolok én. Szeretlek én. Szeretlek én.

...

Готовим варианты загрузки

* — Якщо відео програється у новій вкладці, перейдіть до неї, а потім клацніть по відео правою кнопкою миші та виберіть пункт "Зберегти відео як..."
** — Посилання призначене для онлайн відтворення у спеціалізованих плеєрах